Home » Recruitment » Werkwijze

Werkwijze

Je authentieke zelf

In de snelle en competitieve saleswereld van vandaag is het gemakkelijk voor individuen om hun authentieke zelf uit het oog te verliezen. Het is echter essentieel om te onthouden dat trouw zijn aan jezelf de sleutel is tot het bereiken van succes en geluk, zowel in het leven als op de arbeidsmarkt. Hoewel het misschien als een cliché klinkt, is het van cruciaal belang om na te streven wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt, omdat dit je zal helpen gemotiveerd en productief te blijven.

Wij geloven in de gevoelsmatch. Niet omdat het moet, maar omdat het mag. 

In de kern is doen waar je van houdt en waar je energie van krijgt, dat is de beste manier om te leven. We geloven dat mensen geweldig zijn en vinden dat ze meer kunnen dan ze zelf denken. En niet te vergeten: we houden van het recruitment vak. Bij ons draait het allemaal om het verbinden van mensen en hen te helpen groeien. Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in het vergelijken van onszelf met anderen en het gevoel te hebben dat we niet goed genoeg zijn. De waarheid is echter dat er geen one-size-fits-all mal is voor wie we zouden moeten zijn. We zijn allemaal unieke individuen met onze eigen talenten, interesses en eigenaardigheden. Daarom willen je jou leren kennen en je ambities en drijfveren begrijpen en aanvoelen. Wij gaan graag een persoonlijk gesprek aan. 

Wij staan open voor jou!

Als je in de snelle en competitieve saleswereld van vandaag is het absoluut noodzakelijk om in gedachten te houden hoe belangrijk het is om trouw te blijven aan jezelf. Authenticiteit is de sleutel tot het bereiken van succes en geluk, zowel persoonlijk als professioneel. Het klinkt misschien als een cliché, maar het is van cruciaal belang om na te streven wat jou aanspreekt en jouw passie aanwakkert, omdat dit je zal helpen gemotiveerd en productief te blijven. Door trouw te blijven aan je unieke persoonlijkheid en waarden, kan je je onderscheiden en een betekenisvolle impact maken.

R

We hebben de tijd

We nemen zo veel tijd als nodig, omdat we niet weten wie je bent, wat je zoekt en wat je kan. Dit geldt andersom ook. Wij begrijpen je als geen ander. Jij legt je volgende carrièrestap in onze handen.

R

We pushen niet

Wij geloven niet pushen. Wij stellen ons open, luisteren en laat de samenwerking met jou vanzelf ontstaan. Zo ontstaat de gevoelsmatch vanzelf, of niet. In beide gevallen is het goed.        

R

Wij willen verbinden

Wij geloven in het niet schuiven van CV’s. Het gaat om wie jij bent en wat jij wil en kan. Dit ontdekken en onderzoeken wij graag. Wij hebben zeker niet ons oordeel van tevoren al bepaald.  

R

We geven je feedback

Wij geloven niet in de ‘gewone’ kandidaat. Wij gaan op zoek naar je persoonlijkheid, ambities, dromen, vaardigheden, talenten en potentie om de beste gevoelsmatch te maken. We geven je een boost!

R

Wij supporten je

Wij weten dat solliciteren geen one man show is. Wij maken samen de keuze of jij voorgesteld wil worden bij onze werkgever(s). Vervolgens word je door ons persoonlijk begeleid tijdens het sollicitatieproces. 

R

Wij volgen je

De eerste maanden van je baan zijn een kritieke periode. We zullen gedurende die maanden contact blijven houden om te horen hoe het gaat. Uiteraard kan je ook ons bellen.                              

Fase 1: Opportunity

Bepaal doelgroep en hulpvraag.

Salesbinnendienst

Ontwikkel en lever een bijdrage aan succes.

Salesbuitendienst

Groei en realiseer sneller resultaten.

Salescaptain

Haal meer uit jezelf en jouw salesteam.

Fase 2: Challenge

Bepaal het echte probleem.

Prospects en klanten

Verbeteren van verkoopvaardigheden.

Mindset en gedrag

Ontwikkelen van eigenschappen en houding.

Leidinggeven

Professioneel leidinggeven aan jou salesteam.

Fase 3: Execute

Bepaal welke oplossing je inzet.

Salescoaching

Van praktijk naar theorie naar praktijk.

Salesconsultancy

(Her)inrichten salesproces en/of salesafdeling.

Salesmanagement

Begeleiden van salesmanagement in de praktijk.

Voor werkgevers

Weving & selectie

De juiste salesprofessionals vinden die aansluiten bij jouw klanten.

Executive search

De juiste salescaptains vinden die de opdracht kunnen uitvoeren

Sales Legends methode

Initiutief en authentieke recruitment voor alle salesvacatures.

Voor kandidaten

Werkwijze

Wij pushen niet en nemen de tijd. Zo ontstaat de gevoelsmatch.

Salestips

Sales is een vak. Blijf op de hoogte van de laatste salestips.

Vacatures

Luister en kijk naar onze salesvacatures die je verder brengen.