Home » Recruitment » Sales Legends methode

Sales Legends methode

Sales Legends recruitment methode

De Sales Legends® methode focust op intuïtief en authentiek recruitment, waarbij onze betrouwbare, geloofwaardige en zelfbewuste consultants bemiddelen op basis van zowel kennis als gevoel, altijd strevend naar openheid, eerlijkheid, integriteit, en duidelijke communicatie. Het doel is om altijd de juiste gevoelsmatch te vinden, wat resulteert in krachtige en oprechte verbindingen tussen kandidaten en organisaties. 

Open, eerlijk, oprecht, integer, oprecht en duurzaam bemiddelen. 

Als het gaat om intuïtief en authentiek bemiddelen tussen werkgever en kandidaat is het belangrijk om beide kanten te begrijpen, aan te voelen en te verbinden.

Als werkgever wil je de best mogelijke kandidaat voor de job vinden, maar je wilt ook met hen kunnen samenwerken en opschieten. Aan de andere kant wil je er ook zeker van zijn dat de job goed bij de kandidaat past. Je wil het gevoel hebben dat de kandidaat enerzijds het werk kan verrichten en anderzijds dat het klikt, hij of zij zichzelf kan zijn en energie krijgt. Deze vorm van bemiddelen  is fijn voor zowel werkgevers als kandidaten die meer op hun gemak voelen tijdens het wervingsproces, betere beslissingen kunnen nemen en duurzame arbeidsrelaties met elkaar aangaan. De consultants van Office Legends zijn open, eerlijke, echt, oprechte en betrouwbare individuen met kennis en liefde voor de medemens en het vak.

Niet pushen

Niet pushen zorgt ervoor dat wij onze relaties met werkgevers constant kunnen verbeteren. Dit omdat we niet constant proberen onszelf te bewijzen om er zelf beter van te worden. We houden jouw tempo aan.                                             

Niet controleren

In de samenwerking met werkgevers controleren wij niet. Wij laten de samenwerking ontstaan zoals het gaat. Dit is een goede manier om samen vooruitgang te boeken. Als het nodig is nemen we onze verantwoordelijkheid.

Niet oordelen

Wij hebben ons oordeel zeker niet klaar. In onze samenwerking verbinden wij met onze werkgevers door te onderzoeken en ontdekken. Wij ervaren graag in de praktijk hoe de samenwerking en verbinding ontstaat.                   

Stel je bedrijf open voor kandidaten

Wij trots op onze intuïtieve en authentieke recruitmentmethode. Wij geloven dat het essentieel is om een echte verbinding tot stand te brengen tussen werkgevers en kandidaten, om tot een succesvolle gevoelsmatch te komen. Onze aanpak is erop gebaseerd dat effectieve werving verder gaat dan alleen het matchen van vaardigheden en ervaring met functie-eisen. Daarnaast geven we aandacht aan een holistische aanpak, waarbij rekening wordt gehouden met de unieke behoeften en waarden van zowel jou als werkgever als de kandidaat. Door een betekenisvolle en authentieke verbinding tussen de twee te bevorderen, zijn we in staat duurzame werkrelaties te faciliteren.

Onderweg zijn

We zijn altijd onder onderweg met elkaar en laten processen ontstaan na een uitstekende voorbereiding. Het gaat om de waarom, hoe en wat van een recruitment traject. Het resultaat weten we al, maar met wie en hoe komt vanzelf.

Waarom matchen wij

Met de “waarom” vraag dagen wij werkgevers uit om kritisch na te denken en keuzes te maken over o.a. het intern en wervend functieprofiel, type kandidaten, sollicitatie procedures, voorwaarden en hete onboardingstraject.

Wat matchen wij

Met de “wat” vraag dagen wij onszelf uit om kritisch na te denken en keuzes te maken over een helder en krachtig wervingsaanpak en -plan.

Hoe matchen wij

Met de “hoe” vraag geven wij invulling aan een altijd open, eerlijke, oprechte, integere en duurzame samenwerking en verbinding tussen werkgever en werkzoekenden.

Gevoelsmatch

Een gevoelsmatch is de uitkomst van samen onderweg zijn. Dit ontstaat vanzelf of wellicht niet. In beide gevallen is het goed.                                   

Fase 1: Opportunity

Bepaal doelgroep en hulpvraag.

Salesbinnendienst

Ontwikkel en lever een bijdrage aan succes.

Salesbuitendienst

Groei en realiseer sneller resultaten.

Salescaptain

Haal meer uit jezelf en jouw salesteam.

Fase 2: Challenge

Bepaal het echte probleem.

Prospects en klanten

Verbeteren van verkoopvaardigheden.

Mindset en gedrag

Ontwikkelen van eigenschappen en houding.

Leidinggeven

Professioneel leidinggeven aan jou salesteam.

Fase 3: Execute

Bepaal welke oplossing je inzet.

Salescoaching

Van praktijk naar theorie naar praktijk.

Salesconsultancy

(Her)inrichten salesproces en/of salesafdeling.

Salesmanagement

Begeleiden van salesmanagement in de praktijk.

Voor werkgevers

Weving & selectie

De juiste salesprofessionals vinden die aansluiten bij jouw klanten.

Executive search

De juiste salescaptains vinden die de opdracht kunnen uitvoeren

Sales Legends methode

Initiutief en authentieke recruitment voor alle salesvacatures.

Voor kandidaten

Werkwijze

Wij pushen niet en nemen de tijd. Zo ontstaat de gevoelsmatch.

Salestips

Sales is een vak. Blijf op de hoogte van de laatste salestips.

Vacatures

Luister en kijk naar onze salesvacatures die je verder brengen.