Home » Recruitment

Recruitment

Onderweg zijn

In sales, geloven wij, is het eindresultaat niet het enige dat telt. Het is de reis erheen, de groei en de ontwikkeling die je onderweg doormaakt, die van even groot belang zijn. Zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling zorgen ervoor dat resultaten en succes volgen. Dit principe is van toepassing op het bereiken van omzetdoelen en het smeden van een geslaagde carrière in sales. Dus, laten we waarde hechten aan de reis, en de bestemming zal ons vinden.

Data gedreven recruitment

Onze data speelt een cruciale rol voor jou, het is de sleutel tot de gehele arbeidsmarkt waarbij gedetailleerde selecties en een onbeperkt bereik mogelijk zijn. Met een toegang tot zulk een schat aan informatie, kun je de juiste keuzes maken en precies die professionals vinden die je nodig hebt. Al 17 jaar lang zijn wij experts in het omzetten van deze waardevolle data in concrete, succesvolle resultaten voor je organisatie.

We starten met een diepgaande analyse van de vacature, waarna we zorgvuldig een shortlist van kandidaten en een op maat gemaakt wervingsplan opstellen. Afhankelijk van het gekozen wervingsplan, kan jouw vacature tussen de 4 en 12 weken ingevuld zijn. 

Salesrecruitment is een vak

Sales is niet zomaar een beroep; het is een kunst en een wetenschap, en hetzelfde geldt voor salesrecruitment. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe collega, staan wij klaar als de one-stop-bestemming waar je elke soort salesprofessional of -talent kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een salessupport medewerker, een accountmanager voor de binnendienst of buitendienst, een salesmanager of een commercieel directeur, wij hebben de expertise in huis. We begrijpen de nuances van de verkoopwereld en kunnen dus de meest geschikte kandidaten aanbieden die perfect passen bij de behoeften en de cultuur van jouw bedrijf. Wij zijn hier om de juiste match te maken en jouw organisatie te helpen bloeien door het aanwerven van toptalent in sales.

Multimediale recruitment

Hoe goed is een sollicitant geïnformeerd over wat jouw organisatie werkelijk inhoudt?

Jouw unieke verhaal verdient het om op een authentieke en levendige manier verteld te worden, of dat nu via beeld of geluid is, en onze studio is daar de perfecte plek voor. We integreren podcast vacatures of video podcasts om onze wervingscampagnes te versterken, om zo een veelzijdig en waarheidsgetrouw beeld van de organisatie te schetsen. Dit biedt een ideale kans om potentiële kandidaten op voorhand een connectie te laten voelen met jouw organisatie. Door dit medium kunnen kandidaten de bedrijfscultuur proeven en zichzelf al zien als deel van het team. Sales Legends maakt in samenwerking met in samenwerking met boinq multimediale content voor bedrijven en werkgevers.

Klaar om jouw uitdaging met ons te delen?

Bespreek je wensen met één van onze salescoaches!

Fase 1: Opportunity

Bepaal doelgroep en hulpvraag.

Salescaptain

Haal meer uit jezelf en jouw salesteam

Salesbuitendienst

Groei en realiseer sneller resultaten

Salesbinnendienst

Ontwikkel en lever een bijdrage aan succes

Fase 2: Challenge

Bepaal het echte probleem.

Nieuwe klanten

Werven van potentiēle klanten op een andere manier

Bestaande klanten

Actiever klanten behouden en uitbouwen

Leidinggeven

Duurzaam leidinggeven aan jouw salesteam(s)

Fase 3: Execute

Bepaal welke oplossing je inzet.

Salescoaching

Van praktijk naar vaardigheden en gedrag

Salesprogramma’s

Duurzaam commercieel leiderschap

Salesconsultancy

(Her)inrichten salesproces of salesmanagement

Voor werkgevers

Weving & selectie

De juiste salesprofessionals vinden die aansluiten bij jouw klanten

Executive search

De juiste salescaptains vinden die de opdracht kunnen uitvoeren

Sales Legends methode

Initiutief en authentieke recruitment voor alle salesvacatures

Voor kandidaten

Werkwijze

Wij pushen niet en nemen de tijd. Zo ontstaat de gevoelsmatch

Salestips

Sales is een vak. Blijf op de hoogte van de laatste salestips.

Vacatures

Luister en kijk naar onze salesvacatures die je verder brengen.