Home » Pre-kwalificeren

Pre-kwalificeren

Pre kwalifceren van prospects en klanten

De online videotraining “Pre-kwalificeren” biedt je de tools om met precisie en inzicht je prospects te benaderen. Duik diep in de methoden van segmenteren, positioneren en het vaststellen van ideale klantprofielen om zo altijd de juiste prospects op je radar te hebben. Laat geen kans liggen; versterk je salesaanpak en zorg dat elke interactie telt door te beginnen met de kracht van pre-kwalificatie.

Pre-kwalificatie is de kunst van het verfijnen

Het meesterlijk toepassen van segmenteren, positioneren en het creëren van ideale klantprofielen verandert de manier waarop je prospects benadert. Door deze technieken te gebruiken, kun je je tijd en energie richten op de meest waardevolle kansen. Pre-kwalificatie is meer dan slechts een stap in het verkoopproces; het is een subtiele kunst die, mits goed toegepast, enorme voordelen kan opleveren. Door te leren hoe je prospects effectief pre-kwalificeert, zorg je ervoor dat elke salesinspanning direct op het doel af gaat. Hiermee maximaliseer je de impact van je inspanningen en zorg je voor betere resultaten. Maak van elke salespoging een doelgerichte en effectieve actie.

Online videotraining: Pre-kwalificeren (8 modules, 11 lessen)

Duik diep in de kunst van het “Pre-kwalificeren” en beheers het cruciale proces dat je verkoopspel naar nieuwe hoogten kan tillen. Deze luistercursus begeleidt je bij het segmenteren, positioneren en opstellen van ideale klantprofielen, zodat je over de tools beschikt om prospects met lasernauwkeurigheid te benaderen. Stem af en verander de manier waarop u potentiële klanten benadert, zodat elk gesprek strategisch is gericht op succes.

;

Module 4: Segmenteren

In deze module leer je alles over segmentatie, een cruciaal aspect van de pre-kwalificatietraining! Je krijgt inzicht in de verschillende aspecten van segmentatie, de voordelen ervan en hoe je het effectief in de praktijk kunt implementeren. Na het afronden van deze module zul je in staat zijn om segmentatie strategieën te begrijpen, te ontwerpen en toe te passen. 

;

Moule 7: Besluitvorming

In deze module leer je alles over besluitvorming, en hoe je dit effectief kunt toepassen in verschillende situaties. Na het afronden van deze module ben je in staat om weloverwogen beslissingen te nemen, en deze te onderbouwen met solide argumenten. Het wordt een spannende reis van het begrijpen van de kernprincipes van besluitvorming tot het toepassen van deze principes in realistische scenario’s.

Deze online salestraining komt in het voorjaar van 2024 beschikbaar ? Heb je in de tussentijd vragen, plan een gratis adviesgesprek in met één van onze salescoaches.

Fase 1: Opportunity

Bepaal doelgroep en hulpvraag.

Salescaptain

Haal meer uit jezelf en jouw salesteam

Salesbuitendienst

Groei en realiseer sneller resultaten

Salesbinnendienst

Ontwikkel en lever een bijdrage aan succes

Fase 2: Challenge

Bepaal het echte probleem.

Nieuwe klanten

Werven van potentiēle klanten op een andere manier

Bestaande klanten

Actiever klanten behouden en uitbouwen

Leidinggeven

Duurzaam leidinggeven aan jouw salesteam(s)

Fase 3: Execute

Bepaal welke oplossing je inzet.

Salescoaching

Van praktijk naar vaardigheden en gedrag

Salesprogramma’s

Duurzaam commercieel leiderschap

Salesconsultancy

(Her)inrichten salesproces of salesmanagement

Voor werkgevers

Weving & selectie

De juiste salesprofessionals vinden die aansluiten bij jouw klanten

Executive search

De juiste salescaptains vinden die de opdracht kunnen uitvoeren

Sales Legends methode

Initiutief en authentieke recruitment voor alle salesvacatures

Voor kandidaten

Werkwijze

Wij pushen niet en nemen de tijd. Zo ontstaat de gevoelsmatch

Salestips

Sales is een vak. Blijf op de hoogte van de laatste salestips.

Vacatures

Luister en kijk naar onze salesvacatures die je verder brengen.