Home » Ontwikkel je sales skills

Ontwikkel je sales skills

Ontwikkel je sales skills

Duik in de luistercursus “Ontwikkel je sales skills” en ontdek de kracht van meesterlijke verkoopstechnieken die je naar de top kunnen leiden. Laat je leiden door elke module en transformeer je benadering van verkopen, waarbij je jezelf uitrust met de tools en kennis van de grootste verkopers. Zet vandaag nog de stap, en start jouw reis naar sales excellence, één les tegelijk.

In sales is groei geen bestemming maar een voortdurende reis van het slijpen van je vaardigheden.

Het ontwikkelen van je sales skills stelt je in staat om effectiever te communiceren, waardoor je klantrelaties verdiept en versterkt. Door je vaardigheden aan te scherpen, onderscheid je jezelf in een competitieve markt en vergroot je je kansen op succes. Een verfijnde salesaanpak helpt je om klantbehoeften beter te begrijpen en daarop in te spelen. Bovendien geeft het voortdurend verbeteren van je skills je het vertrouwen om elke verkoopuitdaging met overtuiging en deskundigheid aan te gaan.

Luistercursus: Ontwikkel je sales skills (42 lessen)

Welkom bij de luistercursus “Ontwikkel je sales skills”. In deze reis duiken we diep in de kunst en wetenschap van effectieve verkoop, ongeacht je huidige ervaringsniveau. Van communicatietechnieken tot strategieën voor klantrelaties, we behandelen alle cruciale aspecten die je naar verkoopsucces zullen leiden. Deze cursus is zorgvuldig samengesteld om je de tools en inzichten te bieden die nodig zijn om je volle potentieel in sales te bereiken. Zet je schrap, want we beginnen aan een avontuur dat je kijk op verkoop voor altijd zal veranderen!

;

Les 3: Authentiek verkopen

Authentiek verkopen verwijst naar het verkopen van producten of diensten op een manier die oprecht, eerlijk en transparant is. In plaats van te vertrouwen op agressieve verkooptechnieken, focust de verkoper in authentiek verkopen op het bouwen van een betekenisvolle relatie met je klant en het bieden van echte waarde. 

;

Les 5: Voorbeeld geven

Succesvolle verkopers zijn een unieke mix van charisma, vasthoudendheid en het vermogen om contact te maken met hun klanten. Het ontwikkelen van de juiste verkoopvaardigheden kan je helpen een succesvolle carrière op te bouwen in dit competitieve veld. Of je nu begint in de verkoop of je bestaande vaardigheden wilt aanscherpen, het is een must om te begrijpen wat er nodig is om een succesvolle verkoper te zijn.

;

Les 20: Doorzettingsvermogen

Doorzettingsvermogen is een belangrijke vaardigheid voor verkopers. Het kan het verschil betekenen tussen succes en mislukking in een carrière. Als verkoper is het belangrijk om gefocust en gemotiveerd te blijven ondanks obstakels en uitdagingen die zich kunnen voordoen.

;

Les 25: Effectieve communicatie

Effectieve communicatie is essentieel voor elke succesvolle verkoper. Zonder dit is het onmogelijk om de behoeften van je klant te begrijpen, relaties op te bouwen en de beste service te bieden. Effectieve communicatie helpt verkopers ook om een positieve klantervaring te creëren en de klantloyaliteit te vergroten.

Fase 1: Opportunity

Bepaal doelgroep en hulpvraag.

Salesbinnendienst

Ontwikkel en lever een bijdrage aan succes.

Salesbuitendienst

Groei en realiseer sneller resultaten.

Salescaptain

Haal meer uit jezelf en jouw salesteam.

Fase 2: Challenge

Bepaal het echte probleem.

Prospects en klanten

Verbeteren van verkoopvaardigheden.

Mindset en gedrag

Ontwikkelen van eigenschappen en houding.

Leidinggeven

Professioneel leidinggeven aan jou salesteam.

Fase 3: Execute

Bepaal welke oplossing je inzet.

Salescoaching

Van praktijk naar theorie naar praktijk.

Salesconsultancy

(Her)inrichten salesproces en/of salesafdeling.

Salesmanagement

Begeleiden van salesmanagement in de praktijk.

Voor werkgevers

Weving & selectie

De juiste salesprofessionals vinden die aansluiten bij jouw klanten.

Executive search

De juiste salescaptains vinden die de opdracht kunnen uitvoeren

Sales Legends methode

Initiutief en authentieke recruitment voor alle salesvacatures.

Voor kandidaten

Werkwijze

Wij pushen niet en nemen de tijd. Zo ontstaat de gevoelsmatch.

Salestips

Sales is een vak. Blijf op de hoogte van de laatste salestips.

Vacatures

Luister en kijk naar onze salesvacatures die je verder brengen.