Home » Ontwikkel jezelf

Ontwikkel jezelf

Ontwikkel jezelf in de sales

De luistercursus “Ontwikkel jezelf in de sales” is jouw persoonlijke gids op het pad van salesmeesterschap, waarbij je de tools en technieken leert die essentieel zijn voor succes. Laat je leiden door beproefde methoden en ontdek hoe je je vaardigheden aanscherpt om uit te blinken in elke verkoopsituatie. Zet vandaag de eerste stap naar je beste zelf in sales en laat deze cursus je gids zijn op weg naar grootsheid.

In sales is het grootste product dat je kan verkopen, een betere versie van jezelf.

Als het gaat om intuïtief en authentiek bemiddelen tussen werkgever en kandidaat is het belangrijk om beide kanten te begrijpen, aan te voelen en te verbinden.

Als werkgever wil je de best mogelijke kandidaat voor de job vinden, maar je wilt ook met hen kunnen samenwerken en opschieten. Aan de andere kant wil je er ook zeker van zijn dat de job goed bij de kandidaat past. Je wil het gevoel hebben dat de kandidaat enerzijds het werk kan verrichten en anderzijds dat het klikt, hij of zij zichzelf kan zijn en energie krijgt. Deze vorm van bemiddelen  is fijn voor zowel werkgevers als kandidaten die meer op hun gemak voelen tijdens het wervingsproces, betere beslissingen kunnen nemen en duurzame arbeidsrelaties met elkaar aangaan. De consultants van Office Legends zijn open, eerlijke, echt, oprechte en betrouwbare individuen met kennis en liefde voor de medemens en het vak.

Luistercursus: Ontwikkel jezelf in sales (18 lessen)

Welkom bij de luistercursus “Ontwikkel Jezelf in Sales”. In deze reis duiken we diep in de essentie van verkoop, waarbij persoonlijke groei centraal staat. Ontdek de technieken en inzichten die ’s werelds beste verkopers onderscheiden en pas ze toe in je eigen carrière. Laat deze cursus je gids zijn naar uitmuntendheid in sales, waarbij je leert, groeit en floreert als nooit tevoren.
;

Les 1: Waarom jezelf zijn

Jezelf zijn is een belangrijk onderdeel van een gelukkig, vervuld leven. Het betekent trouw zijn aan wie je bent en niet iemand anders proberen te zijn. Het betekent dat je je unieke eigenschappen, talenten en passies omarmt en er trots op bent. Het betekent ook dat je je tekortkomingen erkent en accepteert en eraan werkt om ze te verbeteren.

;

Les 8: Jezelf ontwikkelen

Zelfontwikkeling is een proces van het creëren van een betere versie van jezelf. Het is het pad van groei en verbetering om de beste versie van jezelf te worden. Of het nu is om je persoonlijke of professionele ontwikkeling te verbeteren, het is een proces dat in elk aspect van je leven kan worden gebruikt.

;

Les 15: Zelfsturing

Zelfsturing is essentieel voor succes in de verkoop. Als verkoper is het belangrijk om constant te streven naar het verbeteren van jouw zelfsturende vaardigheden om jouw potentieel en succes te maximaliseren. Het hebben van de juiste zelfmanagementvaardigheden kan je helpen een topverkoper te worden en jouw succes te maximaliseren.

;

Les 18: Succes vieren

Het bereiken van succes in persoonlijke ontwikkeling is niet alleen een nastrevenswaardig doel; het verdient ook gevierd te worden. Aangezien succes meer een traject is dan een eindpunt, is het vieren en erkennen van je prestaties cruciaal om je doelen te halen.

Fase 1: Opportunity

Bepaal doelgroep en hulpvraag.

Salesbinnendienst

Ontwikkel en lever een bijdrage aan succes.

Salesbuitendienst

Groei en realiseer sneller resultaten.

Salescaptain

Haal meer uit jezelf en jouw salesteam.

Fase 2: Challenge

Bepaal het echte probleem.

Prospects en klanten

Verbeteren van verkoopvaardigheden.

Mindset en gedrag

Ontwikkelen van eigenschappen en houding.

Leidinggeven

Professioneel leidinggeven aan jou salesteam.

Fase 3: Execute

Bepaal welke oplossing je inzet.

Salescoaching

Van praktijk naar theorie naar praktijk.

Salesconsultancy

(Her)inrichten salesproces en/of salesafdeling.

Salesmanagement

Begeleiden van salesmanagement in de praktijk.

Voor werkgevers

Weving & selectie

De juiste salesprofessionals vinden die aansluiten bij jouw klanten.

Executive search

De juiste salescaptains vinden die de opdracht kunnen uitvoeren

Sales Legends methode

Initiutief en authentieke recruitment voor alle salesvacatures.

Voor kandidaten

Werkwijze

Wij pushen niet en nemen de tijd. Zo ontstaat de gevoelsmatch.

Salestips

Sales is een vak. Blijf op de hoogte van de laatste salestips.

Vacatures

Luister en kijk naar onze salesvacatures die je verder brengen.