Home » Cases

Cases

Bijna 20 jaar actief

Sales Legends staat bekend om de authentieke verbinding en kennis van het vak en de mens. Door de jaren bieden wij de juiste service, afgestemd op de unieke behoeften van elke klant. Ons klein professioneel team werkt onvermoeibaar om waarde te leveren en te overtreffen verwachtingen bij elke interactie. Wij hebben een sterke, langdurige relaties met onze klanten opgebouwd, die met vertrouwen weer bij ons terugkomen.

PontMeijer

 Sales Legends® heeft de taak op zich genomen om een fundament te ontwikkelen voor de duurzame ontwikkeling van de salesorganisatie van PontMeyer. De focus van dit programma is het verhogen van de proactiviteit van alle salesmensen en het versterken van de salesmanagement vaardigheden van de vestigingsmanager.

Bedrijfsverhaal van VodafoneZiggo

Het Small Medium Business salesteam van Vodafone Ziggo heeft gekozen voor audio om hun bedrijfsverhaal te delen met nieuwe klanten omdat dit medium een persoonlijke en directe manier is om met hen te communiceren, waardoor de boodschap effectiever overkomt. Daarnaast stelt het gebruik van audio Vodafone Ziggo in staat om complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier over te brengen, wat essentieel is om de aandacht van potentiële klanten vast te houden. Ten slotte kan door middel van audio de essentie van het merk Vodafone en de passie van de medewerkers beter worden overgebracht, wat leidt tot sterkere en meer authentieke connecties met nieuwe klanten.

Vertrouwd door

Purpose uit Utrecht

Purpose is hét adviesbureau voor maatschappelijke innovatie. Sinds 2010 werken ze aan uiteenlopende vraagstukken voor onze opdrachtgevers uit publieke en private hoek. De eigenaar van Purpose heeft een duidelijk groeiplan opgesteld voor 2023 t/m 2034. In het uitvoeren van dit plan is omzetgroei bij bestaande klanten, maar met name bij nieuwe klanten een essentieel onderdeel.

Ratio Electric

Bij Ratio Electric hebben we twee salesprocessen geoptimaliseerd om efficiënter te werken en betere resultaten te behalen. Daarnaast hebben we een Operational Sales Excellence framework ontworpen en hebben we een loyaliteitsprogramma gecreërd om klantenbinding te versterken. Tot slot hebben we een uitgebreid sales playbook ontwikkeld om het EV salesteam te voorzien van technieken en best practices voor succes.

Memodo Nederland

Memodo, gevestigd aan de Catharijnesingel met 20+ medewerkers en onderdeel van het grote Duitse Memodo, is een vriendelijke groothandel gespecialiseerd in PV-systemen, energieopslagsystemen, laadstations en verwarmingssystemen en leveren alles wat installateurs nodig hebben voor hun projecten. Ze delen hun kennis en houden hun klanten op de hoogte. Ze hebben een enorme schat aan kennis, boordevol PV-basisprincipes en deskundige technische noties. Bovendien behandelen ze elkaar altijd als gelijken en op een zeer vriendelijke manier. Voor Memodo hebben wij een interim salesmanagement opdracht uitgevoerd.

Open Circle Solutions

Sales Legends heeft voor OCS het salesproces grondig vernieuwd om effectiviteit en resultaten te verbeteren. Daarnaast hebben we een getalenteerde accountmanager geworven om het team te versterken. We begeleiden OCS nu bij de implementatie van het vernieuwde salesproces in de dagelijkse praktijk. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat het nieuwe systeem soepel en succesvol wordt geïntegreerd.

Testimonials van sales professionals

Klaar om jouw uitdaging met ons te delen?

Bespreek je wensen met Bas Resink!

Fase 1: Opportunity

Bepaal doelgroep en hulpvraag.

Salesbinnendienst

Ontwikkel en lever een bijdrage aan succes.

Salesbuitendienst

Groei en realiseer sneller resultaten.

Salescaptain

Haal meer uit jezelf en jouw salesteam.

Fase 2: Challenge

Bepaal het echte probleem.

Prospects en klanten

Verbeteren van verkoopvaardigheden.

Mindset en gedrag

Ontwikkelen van eigenschappen en houding.

Leidinggeven

Professioneel leidinggeven aan jou salesteam.

Fase 3: Execute

Bepaal welke oplossing je inzet.

Salescoaching

Van praktijk naar theorie naar praktijk.

Salesconsultancy

(Her)inrichten salesproces en/of salesafdeling.

Salesmanagement

Begeleiden van salesmanagement in de praktijk.

Voor werkgevers

Weving & selectie

De juiste salesprofessionals vinden die aansluiten bij jouw klanten.

Executive search

De juiste salescaptains vinden die de opdracht kunnen uitvoeren

Sales Legends methode

Initiutief en authentieke recruitment voor alle salesvacatures.

Voor kandidaten

Werkwijze

Wij pushen niet en nemen de tijd. Zo ontstaat de gevoelsmatch.

Salestips

Sales is een vak. Blijf op de hoogte van de laatste salestips.

Vacatures

Luister en kijk naar onze salesvacatures die je verder brengen.