Home » Branches » Recruitment

Recruitment

Nu de wereld steeds verder digitaliseert, is het essentieel voor bedrijven in alle sectoren om zich aan te passen en nieuwe technologieën te omarmen. In de recruitmentbranche betekent dit het onderzoeken van de voordelen van het maken van audio- en videocontent. De traditionele methoden van het plaatsen van vacatures en het vinden van kandidaten zijn niet langer voldoende, en recruiters moeten nieuwe manieren vinden om met potentiële kandidaten in contact te komen en zich te onderscheiden van hun concurrenten. Audio- en video-inhoud kan een persoonlijker tintje geven en de communicatie tussen recruiters en kandidaten verbeteren.

Het creëren van audio- en videocontent kan ook helpen om de employer branding van een bedrijf te verbeteren. In de huidige competitieve arbeidsmarkt zijn kandidaten niet alleen gericht op de functie-eisen en het salaris, maar ook op de bedrijfscultuur en waarden. Door boeiende audio- en video-inhoud te creëren, kunnen recruiters hun bedrijfscultuur en waarden laten zien en kandidaten aantrekken die bij het bedrijf passen. Bovendien kunnen audio- en video-inhoud recruiters helpen om zich te vestigen als opinieleiders in hun respectieve industrieën, door verkeer naar hun websites en sociale mediaplatforms te leiden.

Ontmoet kandidaten waar ze zijn

Het creëren van audio- en videocontent is een essentieel onderdeel geworden van rekrutering in het huidige digitale tijdperk. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is om kandidaten te ontmoeten waar ze zijn. Aangezien werkzoekenden zich steeds meer wenden tot digitale platforms om naar vacatures te zoeken, is het essentieel dat recruiters op die platforms aanwezig zijn om hen te bereiken. Met audio- en video-inhoud kunnen recruiters boeiende en informatieve inhoud maken die kandidaten gemakkelijk kunnen gebruiken op de platforms van hun voorkeur. Door inhoud te creëren die kandidaten ontmoet waar ze zijn, kunnen recruiters een sterkere band opbouwen met potentiële medewerkers en hun kansen vergroten om toptalent aan te trekken. Bovendien kunnen audio- en video-inhoud recruiters ook helpen om hun bedrijfscultuur en waarden te laten zien, wat een grote aantrekkingskracht kan hebben op kandidaten die op zoek zijn naar een inclusieve en positieve werkomgeving.

Ga in gesprek met de jongere generatie.

Als je jouw wervingsinspanningen wilt verbeteren, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de branche. Een trend die de afgelopen jaren is ontstaan, is het belang van verbinding met jongere generaties via audio- en videocontent. Dit betekent het maken van podcasts, video’s en andere multimedia-inhoud die de interesses en zorgen van jongere werkzoekenden aanspreekt. Door dit te doen, bouwt je een sterkere band op met deze belangrijke demografie en trekt je toptalent naar jouw organisatie. Wees dus niet bang om met de jongere generatie te praten en inhoud te creëren die hen aanspreekt. Omarm deze trend en zie hoe deze jouw wervingsinspanningen ten goede kan veranderen.

Onderscheid je van andere recruiters

Het creëren van audio- en video-inhoud is een geweldige manier voor recruiters om op te vallen in een drukke markt. Met zoveel recruiters is het belangrijk om manieren te vinden om jezelf en je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Door boeiende en informatieve audio- en video-inhoud te maken, kan je potentiële klanten en kandidaten laten zien dat je een expert bent in jouw vakgebied en dat je toegewijd bent aan het leveren van eersteklas service. Of het nje gaat om een podcast, een videoserie of een webinar, het maken van audio- en video-inhoud is een geweldige manier om jouw kennis te laten zien, de cultuur van jouw bedrijf te benadrukken en vertrouwen op te bouwen bij jouw publiek. Dus waarom zoje je het niet eens proberen? Begin vandaag nog met het maken van content en ontdek hoe je zich hiermee kan onderscheiden van andere recruiters.

Breng jouw bedrijfscultuur onder de aandacht

Het creëren van audio- en video-inhoud wordt steeds belangrijker in de rekruteringssector, en een belangrijke reden is om jouw bedrijfscultuur te laten zien. Op de huidige arbeidsmarkt zijn kandidaten niet alleen op zoek naar een baan, ze zoeken ook naar een bedrijf dat aansluit bij hun waarden en werkstijl. Door audio- en videocontent te maken die de cultuur, waarden en werkomgeving van jouw bedrijf benadrukt, kan je gelijkgestemde kandidaten aantrekken die goed bij jouw organisatie passen. Deze inhoud kan bestaan uit interviews met huidige werknemers, rondleidingen door jouw kantoorruimte en discussies over de waarden en missie van het bedrijf. Door jouw bedrijfscultuur onder de aandacht te brengen, kan je een positief werkgeversmerk opbouwen en toptalent naar jouw organisatie trekken.

Maak verbinding op persoonlijk niveau.

In de recruitmentbranche is het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met kandidaten. Door audio- en videocontent te creëren, kunnen recruiters hun persoonlijkheid laten zien en een band opbouwen met potentiële kandidaten. Dit kan helpen om vertrouwen te wekken en ervoor te zorgen dat kandidaten zich meer op hun gemak voelen tijdens het wervingsproces. Videocontent, zoals virtuele rondleidingen op de werkvloer of introducties aan teamleden, kan kandidaten een beter inzicht geven in de bedrijfscultuur en hoe het is om daar te werken. Audio-inhoud, zoals podcasts of interviews met huidige werknemers, kan inzicht geven in de branche en de waarden van het bedrijf. Door op persoonlijk vlak verbinding te maken, kunnen recruiters toptalent aantrekken en een positieve candidate experience creëren.

Verhoog de retentiegraad van kandidaten

Het creëren van audio- en video-inhoud in de wervingssector is een effectieve manier om het retentiepercentage van kandidaten te vergroten. Het is belangrijk om te begrijpen dat het vinden van de juiste kandidaat slechts het halve werk is. Het behouden ervan is net zo belangrijk, zo niet belangrijker. Door boeiende audio- en video-inhoud te creëren die de bedrijfscultuur laat zien en een kijkje geeft in de dagelijkse werkomgeving, is de kans groter dat kandidaten in het bedrijf worden geïnvesteerd en voor de lange termijn blijven. Bovendien kan het gebruik van audio- en video-inhoud om trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden ook de retentiegraad verhogen door werknemers te laten zien dat het bedrijf geïnvesteerd is in hun groei en succes. Door zich te richten op het verhogen van retentiepercentages door middel van audio- en videocontent, kunnen bedrijven geld besparen op wervings- en onboardingkosten en een loyaler en toegewijder personeelsbestand opbouwen.

Geef jouw werkgeversmerk een boost

Het creëren van audio- en video-inhoud wordt steeds belangrijker in de rekruteringssector, en een belangrijk voordeel is de mogelijkheid om jouw employer brand een boost te geven. Door jouw bedrijfscultuur, waarden en de werknemerservaring onder de aandacht te brengen door middel van boeiende en informatieve inhoud, kan je toptalent aantrekken en je onderscheiden van de concurrentie. Potentiële kandidaten willen weten hoe het is om voor jouw bedrijf te werken en waarin het zich onderscheidt van anderen. Audio- en video-inhoud kan een kijkje achter de schermen bieden en de voordelen, voordelen en groeimogelijkheden binnen jouw organisatie benadrukken. Door een sterk werkgeversmerk te creëren, kan je toptalent aantrekken dat niet alleen gekwalificeerd is voor de functie, maar ook goed past bij jouw bedrijfscultuur en waarden.

Fase 1: Opportunity

Bepaal doelgroep en hulpvraag.

Salesbinnendienst

Ontwikkel en lever een bijdrage aan succes.

Salesbuitendienst

Groei en realiseer sneller resultaten.

Salescaptain

Haal meer uit jezelf en jouw salesteam.

Fase 2: Challenge

Bepaal het echte probleem.

Prospects en klanten

Verbeteren van verkoopvaardigheden.

Mindset en gedrag

Ontwikkelen van eigenschappen en houding.

Leidinggeven

Professioneel leidinggeven aan jou salesteam.

Fase 3: Execute

Bepaal welke oplossing je inzet.

Salescoaching

Van praktijk naar theorie naar praktijk.

Salesconsultancy

(Her)inrichten salesproces en/of salesafdeling.

Salesmanagement

Begeleiden van salesmanagement in de praktijk.

Voor werkgevers

Weving & selectie

De juiste salesprofessionals vinden die aansluiten bij jouw klanten.

Executive search

De juiste salescaptains vinden die de opdracht kunnen uitvoeren

Sales Legends methode

Initiutief en authentieke recruitment voor alle salesvacatures.

Voor kandidaten

Werkwijze

Wij pushen niet en nemen de tijd. Zo ontstaat de gevoelsmatch.

Salestips

Sales is een vak. Blijf op de hoogte van de laatste salestips.

Vacatures

Luister en kijk naar onze salesvacatures die je verder brengen.