Home » Branches » Hotel & evenementen

Hotel & evenementen

Audio en video content hebben de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt. Niet alleen zijn ze een fantastische manier om informatie te delen en nieuwe kennis op te doen, maar ze bieden ook entertainment en ontspanning. Het is dan ook helemaal niet vreemd dat steeds meer bedrijven in de horeca, event en hotel sector zich richten op het maken van audio en video content . Maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk om als bedrijf in deze sectoren te focussen op audio en video?

Vergroot de zichtbaarheid

Als eigenaar van een horeca-, hotel- of evenementenbedrijf wil je natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen jouw business leren kennen en ervoor kiezen om bij jou te boeken. Audio en video content kunnen je daarbij helpen! Door het maken van eigen content vergroot je namelijk de zichtbaarheid van jouw bedrijf en bereik je een groter publiek. Mensen die jouw bedrijf nog niet kennen, kunnen door te luisteren of te kijken geïnteresseerd raken en een bezoekje brengen. Bovendien kun je door het delen van jouw content op social media en andere kanalen nog meer mensen bereiken.

Merkbekendheid opbouwen

Als eigenaar van een horeca-, hotel- of evenementenbedrijf heb je vast weleens nagedacht over hoe je jouw merk kunt laten groeien. Door regelmatig audio en video content uit te brengen, kun je een merkidentiteit vaststellen en een trouwe klantenkring opbouwen. Door interessante verhalen en informatie te delen over je bedrijf, kun je een band ontwikkelen met je publiek. Luisteraars of kijkers krijgen hierdoor een beter inzicht in de waarden en passies van jouw bedrijf. Wanneer je eenmaal een vaste groep hebt, kun je ze ook promoties en exclusieve deals bieden. Dit versterkt de loyaliteit van je klanten en bouwt tegelijkertijd je merk verder uit.

Breng expertise tot stand

Door regel matig audio of video content te maken, kun je de geloofwaardigheid van jouw bedrijf vergroten en expertise in jouw branche delen. Dit kan helpen om het vertrouwen van klanten te winnen en om jouw merk te onderscheiden van concurrenten. Door regelmatig kwaliteitsinhoud te delen, kun je jouw publiek voorlichten over relevante onderwerpen. Je kan bijvoorbeeld uitgebreid ingaan op het bereiden van speciale gerechten, het optimaliseren van de gastervaring of het organiseren van evenementen. Hierdoor worden jouw publiek geïnformeerd en zien zij jouw organisatie als een autoriteit binnen jouw branche. Door jouw expertise te delen met audio en video content kun je jouw doelgroep helpen om zich beter te informeren en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Maak contact met klanten

Audio en video content kunnen namelijk een geweldige manier zijn om relaties met huidige en potentiële klanten te onderhouden. Door regelmatig informatieve en interessante content te delen, laat je zien dat je betrokken bent bij je klanten en hun behoeften begrijpt. Bovendien biedt jouw content de mogelijkheid om te communiceren over onderwerpen die jij belangrijk vindt en biedt het een uniek platform om vragen van klanten te beantwoorden. Door te investeren in een podcast, kun je jouw bedrijf positioneren als expert in jouw branche en het vertrouwen van jouw klanten vergroten.

Genereer leads

Door audio en video content te maken en deze te delen op verschillende platforms, kun je contactinformatie verzamelen van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw diensten. Door hun gegevens vast te leggen, kun je deze leads in de loop van de tijd koesteren en hen naar het punt leiden waarop ze uiteindelijk klant worden. Het mooie van audio en video content als leadgeneratie tool is dat je je ideale klanten een kans kunt geven om jou, je team en je diensten te leren kennen, voordat ze zelfs maar contact met je hebben gezocht.

Leid klanten op

Met audio en video content kan je jouw klanten op een leuke en ontspannen manier informeren en opleiden over jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het bespreken van menu-opties, drankjes, het boeken van een kamer of het plannen van een evenement. Door deze informatie op een interessante en interactieve manier te presenteren, kunnen jouw klanten een beter begrip krijgen van wat jouw bedrijf te bieden heeft. En dit kan leiden tot meer betrokkenheid en vraag naar jouw services.

Genereer verkeer

Door audio en video content kan je ook verkeer naar je website en andere webpagina’s genereren. Door het creëren van waardevolle inhoud die relevant is voor je doelgroep, kun je luisteraars of kijkers aantrekken en hen aanmoedigen om meer te weten te komen over je bedrijf. Door links naar je website in de beschrijving te plaatsen, kunnen zij gemakkelijk doorklikken naar je website en andere digitale eigenschappen. Dit kan leiden tot meer verkeer en potentiële klanten voor je bedrijf.

Fase 1: Opportunity

Bepaal doelgroep en hulpvraag.

Salesbinnendienst

Ontwikkel en lever een bijdrage aan succes.

Salesbuitendienst

Groei en realiseer sneller resultaten.

Salescaptain

Haal meer uit jezelf en jouw salesteam.

Fase 2: Challenge

Bepaal het echte probleem.

Prospects en klanten

Verbeteren van verkoopvaardigheden.

Mindset en gedrag

Ontwikkelen van eigenschappen en houding.

Leidinggeven

Professioneel leidinggeven aan jou salesteam.

Fase 3: Execute

Bepaal welke oplossing je inzet.

Salescoaching

Van praktijk naar theorie naar praktijk.

Salesconsultancy

(Her)inrichten salesproces en/of salesafdeling.

Salesmanagement

Begeleiden van salesmanagement in de praktijk.

Voor werkgevers

Weving & selectie

De juiste salesprofessionals vinden die aansluiten bij jouw klanten.

Executive search

De juiste salescaptains vinden die de opdracht kunnen uitvoeren

Sales Legends methode

Initiutief en authentieke recruitment voor alle salesvacatures.

Voor kandidaten

Werkwijze

Wij pushen niet en nemen de tijd. Zo ontstaat de gevoelsmatch.

Salestips

Sales is een vak. Blijf op de hoogte van de laatste salestips.

Vacatures

Luister en kijk naar onze salesvacatures die je verder brengen.